Vacature Juridisch medewerker Personen-, Familie- en Erfrecht

WAT BETEKENT HET OM JURIDISCH MEDEWERKER TE ZIJN BIJ STELLICHER?

Werken bij Stellicher, is werken in een team. Vanuit vakmanschap, met oog voor commerciële belangen en afwegingen. De maximale oplossing bieden aan cliënten, op basis van eerlijk en bruikbaar advies.

Juridisch medewerker Personen-, Familie- en Erfrecht

Voor de specialisatie Personen-, Familie- en Erfrecht, zijn wij op zoek naar een Juridisch medewerker met affiniteit voor het Personen-, Familie- en Erfrecht in de breedste zin van het woord. Wij verwachten naast een naast een succesvol (bijna) afgeronde studie Nederlands Recht met relevante vakken; intelligentie, weerbaarheid, pragmatisme, en de ambitie om binnen het Personen-, Familie- en Erfrecht werkzaam te zijn. De sectie bestaat momenteel uit 3 advocaten en een juridisch medewerker, 2 dames en 2 heren. In verband met een wijziging en de visie van de sectie, nodigen we mannelijke kandidaten uitdrukkelijk uit om te solliciteren.

JOUW USP’S

Je leergierig en staat stevig in je schoenen. Je bent vastbesloten, oplossingsgericht en creatief en beseft dat de oplossing niet altijd de meest voor de hand liggende is. Jouw communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk) zijn uitstekend. Je bent in staat om hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en snel en doortastend tot de kern te komen. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een gedreven teamspeler. Je hebt zin om met ons de sectie verder te laten groeien en versterken.

WIJ BIEDEN

  • Ruimte waarin je jouw eigen ideeën vormgeeft en realiteit maakt.
  • Een gevarieerde baan, volop uitdagingen.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en uit te groeien tot een gespecialiseerd Personen-, Familie- en Erfrecht advocaat, indien de functie van juridisch medewerker naar tevredenheid wordt ingevuld.
  • Een dynamische werkomgeving.
  • Een stimulerende en informele werksfeer.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Mr. Herlinde Bos (advocaat Personen- en Familierecht & partner), via h.bos@stellicher.nl

Neem contact op

Een assessment en/of referentiecheck kan deel uitmaken van de sollicitatie procedure.
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Marsha Jansen.

Bel haar op 026 3 777 111 of stuur een mail naar hrm@stellicher.nl

Jouw reis naar stellicher begint hier

.pdf of .doc(x), max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
Voeg de Youtube-link toe
Voeg jouw motivatiebrief toe of schrijf hem hier

0 tekens

Verplicht veld

Wordt dit jouw werkplek?