Studentstagiaire (M/V)

Jaarlijks hebben we ruimte voor een tiental studentstagiaires. Een studentstage is een goede manier om kennis te maken met de advocatuur en met (de mensen van) Stellicher advocaten.

Op zoek naar een studentstage?

Wij bieden een stageplek voor studenten die zich in de eindfase van hun universitaire studie bevinden.

De stage bij Stellicher duurt in principe 6 weken (40 uur per week). De studentstage die wij aanbieden is een algemene stage. Dat betekent dat je je niet verbindt aan één van onze secties, maar dat je werkzaamheden uitvoert voor collega's van verschillende secties. Je komt dus in aanraking met alle rechtsgebieden binnen ons kantoor. Een ideale manier om te ontdekken wat jou het meeste aanspreekt.
Tijdens de stage schrijf je memo's, ben je bij gesprekken met cliënten, ga je mee naar zittingen en ben je van harte welkom bij onze kantoorbijeenkomsten.

Heb je interesse in een studentstage bij Stellicher? Stuur ons dan een open sollicitatie (via onderstaand contactformulier). Vergeet niet je cijferlijst mee te sturen.

N.B.: De sollicitatieprocedure voor het collegejaar 2017-2018 is afgerond. Tot einde van dit collegejaar zullen wij geen sollicitaties in behandeling nemen. Vanaf juni 2018 kan gesolliciteerd worden naar stageplekken voor collegejaar 2018-2019.

 

Vragen?

Voor meer informatie over de studentstage kun je terecht bij Mr. Jeroen Kamphuis.

Neem contact op

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met Marsha Jansen.

Bel haar op 026 3 777 111 of stuur een mail naar hrm@stellicher.nl

Jouw reis naar stellicher begint hier

.pdf of .doc(x), max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
Voeg de Youtube-link toe
Voeg jouw motivatiebrief toe of schrijf hem hier

0 tekens

Verplicht veld

Wordt dit jouw werkplek?