Advocaat Omgevingsrecht en Civiel Vastgoed

Mr. K.T.E. Huisman
Karin
(026) 3777 188
Neem contact op

Over Karin

Karin houdt van zorgvuldigheid. Daarin de mogelijkheden vinden voor onderhandeling en procederen. Met als resultaat een gewonnen zaak of een te realiseren vastgoedproject.
 
Een werkveld waarbij niet één wet van kracht is, maar het een groot samenspel van wet- en regelgeving is. Dat is de uitdaging. Karin Huisman staat ondernemers bij op het gebied van omgevingsrecht, bestuurs(proces)recht en civiel vastgoedrecht. Van adviseren en procederen tot het opstellen van overeenkomsten.

Juridische kwaliteit gecombineerd met een praktische insteek. De oplossing bereiken in fijne samenwerking met de cliënt. Dat is Karin. 

Specialisaties

 • Huur

  Huisvesting kent regels, zowel voor u als particulier als voor uw onderneming. Elke huurder en elke verhuurder heeft rechten en verplichtingen die wettelijk zijn vastgelegd. Aan de hand van uw concrete situatie, belangen én wensen geven de specialisten van Stellicher een bruikbaar advies en stellen zij uw overeenkomsten op.

  Lees verder over: 'Huur & verhuur'

 • Koop

  Rust er op de beoogde locatie de juiste bestemming voor het gewenste gebruik? Zijn er andere risico’s aan de aankoop verbonden zoals bijvoorbeeld bodemverontreiniging? Zijn er bijzondere lasten of beperkingen op het onroerend goed waardoor u in uw mogelijkheden beperkt wordt? Stellicher advocaten ondersteunen u zodat uw aan- of verkoop op de juiste wijze wordt vastgelegd.

  Lees verder over: 'Koop en verkoop'

 • Zakelijke rechten

  De advocaten van Stellicher, gespecialiseerd in zakelijke rechten, kunnen u adviseren welke rechtsvorm het meest geschikt is voor een optimale vastlegging en bescherming van uw belangen als eigenaar en/of gebruiker van een onroerende zaak. 

  Lees verder over: 'Zakelijke rechten'

Specialisatievereniging

Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten & Vereniging voor Bouwrecht & Vereniging van Huurrecht Advocaten

Reviews over Karin

De heer B. Sanderse, Dutch Originals

Met Karin samenwerken is plezierig. Ze is zakelijk, kort en bondig. Een no-nonsense aanpak en to the point communicatie. Karin laat zich niet afleiden door bijzaken en behoudt overzicht. Ze beheerst de kunst van het weglaten, reageert op de zaken die relevant zijn. Focus en een helder betoog. Dat geeft vertrouwen, voor elke cliënt

Lees meer
Mevrouw M. Bennen, Geofoxx

De samenwerking met Karin heb ik als zeer prettig ervaren. Ze reageert snel en is snel van begrip, ook als het om specialistische, technisch inhoudelijke zaken gaat. Karin is helder in haar communicatie en haar werkwijze is zakelijk, zorgvuldig en to the point. Ik kan haar omschrijven als een pittige tante, maar wel op een correcte en prettige manier. Ik kan Karin van harte aanbevelen en hoop nog vaker met haar te mogen samenwerken.

Lees meer
Meer Vastgoed & Omgevingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB

Mr. K.T.E. Huisman
Karin