Advocaat ondernemingsrecht

Mr. W.A.J. Hagen
Wouter
(026) 3 777 175
Neem contact op

Over Wouter

Wouter houdt van analyseren. Het probleem bepalen. Vraagstukken snel doorgronden en vervolgens werken aan een oplossing. Komen waar je wilt zijn. De juridische kennis combineren met een zakelijke en praktische blik.

Wouter Hagen staat DGA’s en (grote) ondernemingen bij. Vaak al jarenlang. Bij overnames, bij geschillen en in het vennootschapsrecht. Van het opstellen van overeenkomsten tot het procederen: Wouter kent de ondernemingen, weet wat er speelt en wat er kan. Juridische obstakels worden uit de weg geruimd zodat de cliënt weer kan ondernemen.

Het grootste compliment is dat zijn ondernemers klant blijven, jaar na jaar. Dat ze vertrouwen op zijn ervaring en juridische beoordeling. Afremmen, bijsturen en af en toe een duwtje in de juiste richting. Ontzorgen. Oplossen. Dat is Wouter.   

Specialisaties

  • Overnames

    Stellicher advocaten heeft ruime ervaring met overnametrajecten, ongeacht of dat aandelentransacties, activatransacties of participaties zijn. Stellicher werkt waar nodig samen met financiële specialisten en notarissen. Wij zorgen dat uw belangen optimaal worden gewaarborgd en vastgelegd.

    Lees verder over: 'Overnames'

  • ICT & Privacy

    Van nieuw beschikbare software as a service tot werken in de cloud: de ontwikkelingen op het gebied van ICT en (privacy)wetgeving blijven doorgaan. Met gespecialiseerde kennis en ervaring behartigt Stellicher advocaten uw belang, geven we advies en zorgen we voor creatieve oplossingen.

    Lees verder over: 'ICT & Privacy'

Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB

Mr. W.A.J. Hagen
Wouter