juridisch medewerker Personen- en Familierecht

Mr. L. Hendriks
Luuk
0263777163
Neem contact op

Over Luuk

Luuk houdt van luisteren. Om zo in een open, eerlijk gesprek tot de kern te komen. Met bruikbare adviezen voor zijn cliënt als resultaat.

Als juridisch medewerker ondersteunt Luuk Hendriks de sectie bij de ins en outs van het personen- en familierecht. Van jurisprudentieonderzoek tot memo. Met een grote interesse voor de grensoverschrijdende scheiding.

Sociaal vaardig, met oog voor de emotie die speelt bij het personen- en familierecht. Waarbij diezelfde emotie juridisch op de juiste manier wordt vertaald in een processtuk. Dat is Luuk.

Specialisaties

  • Echtscheiding

    Tijdens een scheiding is het van belang om een aantal zaken goed op papier te zetten. Naast de zorg voor de kinderen, een ouderschapsplan, erkenning, gezag en zorgregelingen, moet ook financieel duidelijkheid komen. Denk aan alimentatie, de verdeling van de gemeenschap, waaronder eventuele (rest)schulden, fiscaliteiten en pensioen. De advocaten van Stellicher helpen u met het vastleggen van deze afspraken, voor nu en in de toekomst.

    Lees verder over: 'Echtscheiding'

  • Erfenis & bewind

    Een dierbare is overleden. U bent erfgenaam, u meent aanspraak te kunnen maken op een erfenis. Stellicher advocaten helpt en ondersteunt bij de afwikkeling van het nalatenschap.

    Lees verder over: 'Erfenis en bewind'

Stuur een bericht of stel een vraag.

.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB

Mr. L. Hendriks
Luuk