Advocaat civiel vastgoed

Mr. J. Kamphuis
Jeroen
(026) 3 777 188
Neem contact op

Over Jeroen

Jeroen houdt van rendement. Van een pragmatische aanpak en een efficiënte manier van werken. Doortastend te werk gaan. Snelle en adequate dienstverlening en bondige adviezen. De wensen van zijn cliënten staan altijd voorop.  

Commerciële belangen en afwegingen in het juridische kader passen. Jeroen Kamphuis houdt zich bezig met het commercieel civiel vastgoed, iets waar elke ondernemer mee te maken krijgt. Een belangrijke kostenpost. Van beleggingen, (ver)kopen, (ver)huren tot zakelijke rechten.

Cliënten zijn lovend over Jeroen: hij spreekt een duidelijke taal en heeft een nuchtere aanpak. Een praktische oplossing, procederen of een minnelijke regeling. Afspraken nakomen en een duidelijke, transparante communicatie. Dat is Jeroen.

Specialisaties

 • Huur

  Huisvesting kent regels, zowel voor u als particulier als voor uw onderneming. Elke huurder en elke verhuurder heeft rechten en verplichtingen die wettelijk zijn vastgelegd. Aan de hand van uw concrete situatie, belangen én wensen geven de specialisten van Stellicher een bruikbaar advies en stellen zij uw overeenkomsten op.

  Lees verder over: 'Huur & verhuur'

 • Koop

  Rust er op de beoogde locatie de juiste bestemming voor het gewenste gebruik? Zijn er andere risico’s aan de aankoop verbonden zoals bijvoorbeeld bodemverontreiniging? Zijn er bijzondere lasten of beperkingen op het onroerend goed waardoor u in uw mogelijkheden beperkt wordt? Stellicher advocaten ondersteunen u zodat uw aan- of verkoop op de juiste wijze wordt vastgelegd.

  Lees verder over: 'Koop en verkoop'

 • Recreatie

  De specialisten van Stellicher zijn al jarenlang actief in de recreatiesector. Zij voorzien ondernemers van advies bij de exploitatieopzet van een recreatiepark en zijn vertrouwd adviseur van Recron. Stellicher voorziet u van de juiste contracten en voorwaarden.

  Lees verder over: 'Recreatie'

 • Zakelijke rechten

  De advocaten van Stellicher, gespecialiseerd in zakelijke rechten, kunnen u adviseren welke rechtsvorm het meest geschikt is voor een optimale vastlegging en bescherming van uw belangen als eigenaar en/of gebruiker van een onroerende zaak. 

  Lees verder over: 'Zakelijke rechten'

Specialisatievereniging

Vereniging Vastgoed Juristen (VVJ)

Reviews over Jeroen

De heer S. Geertsema, UVM B.V - Uw Verhuur Makelaar

Jeroen is zeer accuraat, hij kent de details van het dossier en de daarvoor geldende wetten en regels en maakt gebruik van de voor- en nadelen hiervan. Jeroen werkt oplossingsgericht en probeert het conflict te minimaliseren.
Hij blijft immer correct en is goed bereikbaar, communiceert helder, komt zijn afspraken na en marchandeert hier nooit mee. 

Lees meer
Meer Vastgoed & Omgevingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

Mr. J. Kamphuis
Jeroen