Advocaat ondernemingsrecht

Mr. B.M. König
Bavo
(06) 12 90 68 03
Neem contact op

Over Bavo

Bavo houdt van winnen. Van aanpakken, van kansen zien en oplossingen bedenken voor vragen die in de Nederlandse rechtspraak nog niet beantwoord zijn.

Het faillissementsrecht is waar Bavo König zich mee bezighoudt. Van bedrijven in financiële moeilijkheden en bestuurdersaansprakelijkheid, tot financiering, doorstart en grote incasso’s.   

In het dynamisch rechtsgebied van ondernemingsrecht staat Bavo ‘zijn’ ondernemers bij. Alles voor de cliënt. Met een sterke juridische basis en op een to-the-point, servicegerichte manier. Dat is Bavo.

Specialisaties

  • Bedrijven in moeilijkheden

    Is uw bedrijf in financiële moeilijkheden, dan staan de insolventie-experts van Stellicher advocaten u bij. Met jarenlange ervaring, als curator én als adviseur van stakeholders.

    Lees verder over: 'Bedrijven in moeilijkheden'

  • Financiering en zekerheden

    Uw onderneming heeft werkkapitaal nodig. Dat kan met een bankfinanciering of een marktfinanciering zoals private equity of crowdfunding. Stellicher advocaten staat u bij in het aangaan van een (her)financiering.

    Lees verder over: 'Financiering'

Specialisatievereniging

INSOLAD, INSOL Europe

Reviews over Bavo

De heer T.J. van Apeldoorn, TravMedia

De samenwerking met Bavo heb ik als bijzonder prettig ervaren. Zijn werkwijze is soms "ballsy", maar altijd doordacht. Een geduchte tegenstander aan een pokertafel, die zijn cliënten ervan weet te overtuigen dat hij echt weet wat goed voor ze is. Ook is hij een keiharde werker, die niet alleen vóór zijn cliënten maar juist graag mét zijn cliënten werkt.

 

 

Lees meer
De heer T. van Apeldoorn, TravMedia

We weten exact wat we aan Bavo hebben. Bij Bavo is een half woord genoeg. Hij denkt mee, hij begrijpt je en weet snel wat hij moet uitvoeren en hoe. De sterke punten van Bavo zijn buiten zijn kennis en onderhandelingstechnieken, de manier waarop hij zich kan inleven in de branche waarin wij opereren. Hij weet snel de vinger op de zere plek te leggen en eenieders belangen boven tafel te halen. Bavo is een held.

 

Lees meer
Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

Mr. B.M. König
Bavo