Advocaat personen- en familierecht

Mr. M.J. Kooijman
Marten
(026) 3 777 135
Neem contact op

Over Marten

Marten houdt van oprechtheid. Een informele werkwijze en goed contact met de cliënt. Openheid van zaken. Partijen nader tot elkaar brengen en in gezamenlijk overleg tot een voor beide partijen acceptabele oplossing komen. Is dat niet mogelijk, dan helder procederen. Feiten op tafel leggen en succesvol afsluiten.   
 
Marten Kooijman houdt zich bezig met het personen- en familierecht. Echtscheidingen, zowel op gezamenlijk als eenzijdig verzoek. Van kinder- en partneralimentatie tot een zorgregeling. Zaken waarbij emoties en financiële belangen een rol spelen. Samen oplossen. 

Behulpzaam en toegewijd. Marten volgde recentelijk een opleiding tot mediator en brengt bij voorkeur partijen tot elkaar. Onderling overleg, een team zijn met de cliënt. Geen onnodig lange trajecten, maar snel helderheid bieden. Persoonlijk en gedreven. Dat is Marten.

Specialisaties

 • Echtscheiding

  Tijdens een scheiding is het van belang om een aantal zaken goed op papier te zetten. Naast de zorg voor de kinderen, een ouderschapsplan, erkenning, gezag en zorgregelingen, moet ook financieel duidelijkheid komen. Denk aan alimentatie, de verdeling van de gemeenschap, waaronder eventuele (rest)schulden, fiscaliteiten en pensioen. De advocaten van Stellicher helpen u met het vastleggen van deze afspraken, voor nu en in de toekomst.

  Lees verder over: 'Echtscheiding'

 • Second opinion

  U moet bij de afhandeling van uw zaak tevreden zijn over het eindresultaat. Het gaat immers over uw toekomst. Onze specialisten bekijken de juridische en financiële afhandeling van uw procedure of uw mediation traject. Rekening houdend met uw situatie en wensen. Onpartijdig en neutraal.

  Lees verder over: 'Second opinion'

 • Mediation

  U heeft een conflict en wilt dit gezamenlijk oplossen zonder verrassingen achteraf. Bij mediation wordt gekeken naar gezamenlijk belang en worden beide partijen door één bemiddelaar bijgestaan. Besloten, onafhankelijk en onpartijdig. De specialisten van Stellicher hebben ruime ervaring met mediation en staan u bij.

  Lees verder over: 'Mediation'

 • Erfenis & bewind

  Een dierbare is overleden. U bent erfgenaam, u meent aanspraak te kunnen maken op een erfenis. Stellicher advocaten helpt en ondersteunt bij de afwikkeling van het nalatenschap.

  Lees verder over: 'Erfenis en bewind'

Meer Personen- & Familierechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB

Mr. M.J. Kooijman
Marten