Advocaat arbeidsrecht

Mr. T.A. Opbroek
Tally
(026) 3 777 216
Neem contact op

Over Tally

Tally is passionate about success. Coming up with the right solution for a satisfied customer. She won’t start her day with anything less in mind. Proactive, involved and with a focus on creating the best solution possible. 

Tally Opbroek specialises in employment law. Labour-related issues for publicly listed companies and SMEs, but also private enterprises are all part of her expertise. Her focus areas include individual and collective issues and layoffs, workers’ participation, special clauses and employment conditions. Tally will help and advise you. Successfully!

 

Specialisaties

 • Individueel arbeidsrecht

  Het individueel arbeidsrecht gaat over alle vragen en aspecten met betrekking tot deze relatie. De advocaten van Stellicher zorgen voor sluitende overeenkomsten en arbeidsvoorwaardenreglementen.

  Lees verder over: 'Individueel arbeidsrecht'

 • Collectief arbeidsrecht

  Komen uw werknemers in aanmerking voor een vergoeding? En wat zijn de do’s en dont’s bij overgang van onderneming? Wat hoort er in een sociaal plan en wat kan ik verwachten van een ontslagadviescommissie? De specialisten van Stellicher staan u bij.

  Lees verder over: 'Collectief arbeidsrecht'

 • Medezeggenschap

  Welke rechten en plichten heeft de Ondernemingsraad? Wat doet u als ondernemer bij een negatief advies en voor welke besluiten moet u instemming vragen? Onze specialisten hebben ruime ervaring met medezeggenschapsrechten en staan zowel de ondernemer als de Ondernemingsraad juridisch bij.

  Lees verder over: 'Medezeggenschap'

 • Bijzondere bedingen

  Bijzondere bedingen zijn regels die u oplegt aan uw medewerkers, die gelden zowel tijdens als na het dienstverband. Over bijvoorbeeld de proeftijd, nevenwerkzaamheden, studiekosten, geheimhouding en het werken bij concurrenten. Stellicher adviseert en staat u bij.

  Lees verder over: 'Bijzondere bedingen'

 • Zieke werknemer

  Wat moet u doen als u het niet eens bent met het oordeel van de bedrijfsarts? Hoe kan in bezwaar worden gegaan tegen een afwijzing van de WIA-uitkering? U heeft vragen over het verzuim, de ziektewet, loonsancties en passend werk. U wenst duidelijkheid en zekerheid voor uw onderneming. De specialisten van Stellicher staan u bij, met raad en daad.  

  Lees verder over: 'Zieke werknemer'

 • Gelijke behandeling

  Geeft een van uw werknemers aan anders behandeld te worden, vanwege geslacht, leeftijd of etnische afkomst? Of bijvoorbeeld omdat er sprake is van een handicap of ziekte? Onze specialisten werken met u aan een oplossing. In ieders belang.

  Lees verder over: 'Gelijke behandeling'

Specialisatievereniging

Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA), Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)

Reviews over Tally

De heer F. van Es

Tally is een professionele dame, met ruime ervaring als advocaat. Ze is doortastend als het moet, en genuanceerd als het kan. De samenwerking met Tally beschouw ik als laagdrempelig. Tally is goed bereikbaar en is gemakkelijk in communicatie. Afwegingen worden altijd gedeeld. Ze maakt problemen overzichtelijk en weet deze te nuanceren. Bij Tally telt het resultaat, ze streeft naar het hoogst haalbare voor haar cliënten. Tot slot, niet onbelangrijk: haar declaraties zijn inzichtelijk en marktconform.

Lees meer
Meer Arbeidsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

Mr. T.A. Opbroek
Tally