Advocaat Ondernemingsrecht

Mr. P.J.A. Plattel
Pim
+31(0)654697387
Neem contact op

Over Pim

Pim houdt van korte lijnen en laat zich niet aan de kant zetten. Hij is een schaker; scherp en analytisch. Een ervaren advocaat. Ondernemend en zakelijk, net als zijn cliënten. Pim Plattel weet van ondernemen en leidt de vakgroep ondernemingsrecht. Hij regelt zakelijke transacties, onderhandelt, adviseert en stelt contracten op voor zijn cliënten.

Van (vastgoed)ondernemers tot verschillende investeerders, ze vertrouwen op Pims expertise. Snelle en efficiënte oplossingen, alles in belang van zijn cliënt. Met een no-nonsense aanpak. Dat is Pim.

Specialisaties

 • Overnames

  Stellicher advocaten heeft ruime ervaring met overnametrajecten, ongeacht of dat aandelentransacties, activatransacties of participaties zijn. Stellicher werkt waar nodig samen met financiële specialisten en notarissen. Wij zorgen dat uw belangen optimaal worden gewaarborgd en vastgelegd.

  Lees verder over: 'Overnames'

 • Financiering en zekerheden

  Uw onderneming heeft werkkapitaal nodig. Dat kan met een bankfinanciering of een marktfinanciering zoals private equity of crowdfunding. Stellicher advocaten staat u bij in het aangaan van een (her)financiering.

  Lees verder over: 'Financiering'

 • ICT & Privacy

  Van nieuw beschikbare software as a service tot werken in de cloud: de ontwikkelingen op het gebied van ICT en (privacy)wetgeving blijven doorgaan. Met gespecialiseerde kennis en ervaring behartigt Stellicher advocaten uw belang, geven we advies en zorgen we voor creatieve oplossingen.

  Lees verder over: 'ICT & Privacy'

Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB

Mr. P.J.A. Plattel
Pim