Advocaat ondernemingsrecht

Mr. M.A. Schulte
Mark
(026) 3 777 180
Neem contact op

Over Mark

Mark houdt van de Nederlandse mentaliteit. Duidelijk, hands-on en met beide benen op de grond. De cliënt moet tevreden zijn en het werk goed. Verantwoord en betrokken, zoals het hoort.

Schuldenaren en schuldeisers, bestuurdersaansprakelijkheid en incassodossiers. Mark staat zowel de particulier, de mkb-er als de curator bij. Als steun tijdens het proces, adviseur en als kennispartner.

Mark neemt tijd voor zijn cliënten. Beantwoordt juridische vraagstukken in een wereld van financiële nood en komt met praktische oplossingen. Mark draagt bij aan regionale initiatieven. Kennis delen en maatschappelijk betrokken zijn. Dat is Mark.

Specialisaties

  • Bedrijven in moeilijkheden

    Is uw bedrijf in financiële moeilijkheden, dan staan de insolventie-experts van Stellicher advocaten u bij. Met jarenlange ervaring, als curator én als adviseur van stakeholders.

    Lees verder over: 'Bedrijven in moeilijkheden'

  • Geschillen binnen de onderneming

    Aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en de onderneming hebben niet altijd dezelfde belangen. Soms zorgt dat voor discussies, geschillen of zelfs een ontvlechting.  Stellicher advocaten adviseert en begeleidt u daarbij.

    Lees verder over: 'Geschillen binnen de onderneming'

Specialisatievereniging

JIRA, Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten
Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

Mr. M.A. Schulte
Mark