Advocaat ondernemingsrecht

Mr. J.H. Steverink
Joppe
(026) 3 777 174
Neem contact op

Over Joppe

Joppe houdt van duidelijke taal. Met kennis van de wet gaan voor een no-nonsense aanpak. Direct en praktisch. Waarbij hij streeft naar een oplossing zonder tussenkomst van de rechter, al schuwt Joppe de procedure niet. Het welzijn van zijn cliënten staat altijd voorop.

Joppe is gespecialiseerd in insolventierecht, waaronder de behandeling van faillissementen als curator. Hij adviseert, contracteert en procedeert op het gebied van doorstarts, pauliana, bestuurdersaansprakelijkheid en zekerheden.

Oplossingen vinden als de financiële middelen er niet zijn. Gezamenlijk werken naar een slimme regeling of een mooi vonnis. En het speelveld tussen juridische en financiële aspecten zo goed mogelijk benutten. Dat is Joppe.

Specialisaties

  • Bedrijven in moeilijkheden

    Is uw bedrijf in financiële moeilijkheden, dan staan de insolventie-experts van Stellicher advocaten u bij. Met jarenlange ervaring, als curator én als adviseur van stakeholders.

    Lees verder over: 'Bedrijven in moeilijkheden'

  • Financiering en zekerheden

    Uw onderneming heeft werkkapitaal nodig. Dat kan met een bankfinanciering of een marktfinanciering zoals private equity of crowdfunding. Stellicher advocaten staat u bij in het aangaan van een (her)financiering.

    Lees verder over: 'Financiering'

Specialisatievereniging

INSOLAD, Vereniging Insolventierecht Advocaten

Reviews over Joppe

De heer P. Haanappel, Bruil

De samenwerking met Joppe is zeer prettig en coöperatief te noemen. Hij is goed in staat om onze wensen op de juiste wijze te vertalen naar de te volgen juridische stappen. Een sparring partner pur sang met een cliëntgerichte aanpak en kennis van zaken! Joppe is een op-en-top belangenbehartiger: hij is rechtstreeks benaderbaar, handelt informeel en is zeer gedreven in het voeren van gerechtelijke procedures. Ook bij ad hoc vraagstukken staat hij met duidelijke antwoorden en heldere adviezen klaar. Ik leg mijn zaken met een gerust hart bij Joppe neer.

Lees meer
Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

Mr. J.H. Steverink
Joppe