FOCUSGEBIEDEN

Juridische vraagstukken vallen lang niet altijd binnen één rechtsgebied. Daarnaast vragen sommige branches om specifieke kennis en ervaring. Daarom werken wij vanuit zes focusgebieden. Dit stelt ons in staat om juridische disciplines te combineren en onze ideeën te bundelen. Zo bieden wij jou de optimale combinatie van kennis en ervaring.

Energie & Duurzaamheid

Juist in de combinatie van energie en duurzaamheid neemt het aantal vragen aan de specialisten van Stellicher sterk toe. Deze vragen gaan vooral over het verkrijgen van de toestemming van overheden en het creëren van de juiste condities om ondernemend en innovatief te zijn.

Lees verder

Erfenis & Bewind

Bij onduidelijkheden of conflicten over een erfenis en/of rol van een executeur (voorheen de executeur testamentair) krijgen onze advocaten regelmatig de vraag of zij willen adviseren of bemiddelen.

Lees verder

Ondernemer & Privé

Uit ervaring weten we dat zakelijk en privé voor ondernemers dicht bij elkaar kunnen liggen. Dat geldt ook voor juridische zaken. Of het nu gaat om risicovolle financiering, de opvolging binnen een familiebedrijf, aansprakelijkheid of een scheiding waarin ook de onderneming is betrokken: de advocaten van Stellicher staan klaar voor ondernemers. Wij denken graag mee; ook – of juist – waar zakelijk en privé elkaar raken.

Lees verder

Scheiding & Mediation

Bij een echtscheiding spelen uiteenlopende onderwerpen een rol. Over veel van die onderwerpen moet een beslissing worden genomen, zoals over de kinderen, de woning, de verdeling en alimentatie. En als een van beide partners ondernemer is, ook over het bedrijf. De belangrijkste vragen die dan spelen: hoe ziet mijn toekomst eruit en wat is ervoor nodig om uit deze situatie te komen? Overleg (mediation) is vaak de snelste en minst kostbare oplossing. Bovendien is mediation voor partners en eventuele kinderen vaak bevredigender. Maar als overleg niet (meer) mogelijk is, zal een juridische procedure moeten worden gestart waarin wij gespecialiseerd zijn. Hieronder lees je hoe wij dit in een aantal zaken hebben aangepakt.

Lees verder

Transport, Logistiek & Automotive

De sectoren transport, logistiek en automotive zijn breed vertegenwoordigd in de regio Gelderland. Stellicher is bekend met deze sectoren, de specifieke regelgeving en de mogelijke vragen en problemen waar je als ondernemer in deze branches tegenaan loopt.

Lees verder

Vastgoed & Recreatie

De vastgoedsector en de recreatiesector zijn altijd in beweging. Dit maakt ons werk dynamisch. Van vragen over de (ver)koop van vastgoed of aandelen tot aan het verkrijgen van vergunningen en het opstellen van arbeidscontracten. Daarnaast krijgen wij veel vragen van recreatieondernemers vanwege onze rol als kennispartner van de brancheorganisatie HISWA-RECRON.

Lees verder

De beste oplossing

Stellicher advocaten is het advocatenkantoor voor ondernemers. Vanuit Arnhem staan we u bij met praktisch advies en juridische procedures. Vanuit jaren aan kennis en expertise gaan we voor de oplossing die past bij uw kwestie, samen.

Ondernemers kiezen Stellicher Advocaten

IJzersterke juridische specialisten
Het vermogen om in het woord van de wet doorslaggevende oplossingen te zien
Oog voor de ondernemersspecifieke kwesties binnen de rechtsgebieden

Contact of vragen?

Wij staan u graag te woord. Via mail, telefoon of bij ons op kantoor.
Het kantoor van Stellicher advocaten is gevestigd in Arnhem.