Over Stellicher Advocaten

Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Wij staan je bij met praktisch advies en juridische procedures. Omdat we persoonlijk contact en creativiteit belangrijk vinden, bieden we maatwerk; geen standaardoplossingen. Wij zien oplossingen waar anderen die niet zien. Dat doen we met veel kennis, expertise en plezier. Dat maakt het verschil.

Onze mensen

Medewerkers van Stellicher zijn anders. Stuk voor stuk ijzersterke juridische specialisten, mét iets extra’s. En dat is een creatieve kijk. Creatief kunnen denken maakt namelijk altijd het verschil. Onze medewerkers zien oplossingen waar anderen die niet (direct) zien.

Ontmoet het team

Onze focusgebieden

Wij werken vanuit zes focusgebieden. Op basis daarvan adviseren en ondersteunen wij ondernemingen en particulieren met kennis van zaken. Met nieuwe ideeën, door juridische disciplines te combineren en vooral persoonlijk en betrokken.

Bekijk wat we doen

Onze rechtsgebieden

Stellicher advocaten zijn advocaten met meer dan alleen kennis van de wet. Zij werken in de rechtsgebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht, familie- en erfrecht, privacy, IE en ICT en aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade.

Onze Rechtsgebieden

Voorwaarden & reglementen

Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Heb je een klacht over onze dienstverlening, dan bespreken we dat graag. Daarvoor verwijzen wij je naar de door ons gehanteerde klachtenregeling.

Lees meer

De Bazel

Dit Rijksmonument werd van 1912 tot 1914 gebouwd in opdracht van de Nederlandsche Heidemaatschappij naar een ontwerp van de architect Karel P.C. de Bazel (1869-1923). Samen met Hendrik P. Berlage behoorde De Bazel tot de architectuurstroming uit het begin van de 20e eeuw: het Rationalisme. Als een van de eerste gebouwen in Nederland werd het gebruik van gewapend beton toegepast.

De Bazel

De beste oplossing

Vanuit jaren aan kennis en expertise gaan we samen met jou voor de beste oplossing. Vanuit Arnhem staan we je bij met praktisch advies en juridische procedures.

Ondernemers kiezen Stellicher Advocaten

IJzersterke juridische specialisten
Het vermogen om in het woord van de wet doorslaggevende oplossingen te zien
Oog voor de ondernemersspecifieke kwesties binnen de rechtsgebieden
Wij zien oplossingen waar anderen die niet zien
Hulp bij praktisch advies en juridische procedures

Contact of vragen?

Wij staan je graag te woord. Via mail, telefoon of bij ons op kantoor.
Het kantoor van Stellicher advocaten is gevestigd in Arnhem.