Advocaten met ideeën over Arbeidsrecht

Iedereen komt in aanraking met arbeidsrecht. Of je nu ondernemer met personeel bent of als werknemer in dienst bent bij een werkgever. Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer; van de arbeidsovereenkomst tot de rechtspositie in een arbeidsconflict. Of de verplichtingen bij ziekte van een werknemer. Maar ook de procedureregels bij een reorganisatie of de vereisten voor het (collectief) wijzigen van arbeidsvoorwaarden. Het arbeidsrecht is veelomvattend en sterk in beweging.

Arbeidsrecht

Wij kennen het arbeidsrecht van A tot Z en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om binnen de juridische kaders creatieve oplossingen te vinden en te navigeren tussen jouw doelen en de mogelijkheden die het arbeidsrecht biedt. Uiteraard zonder de persoonlijke en onderliggende belangen uit het oog te verliezen.

Arbeidsrecht voor ondernemers

Als ondernemer heb je er belang bij dat de onderneming gezond is en de bedrijfsvoering vlekkeloos verloopt. Je werknemers zijn onderdeel van die bedrijfsvoering. En zij vergen aandacht. Wij weten hoeveel het arbeidsrecht van ondernemers vraagt. Maar we begrijpen ook welke belangen je als ondernemer hebt. We zullen deze waarborgen.

Wij komen snel tot de kern van het probleem en communiceren duidelijk. Wij bieden praktische oplossingen en stellen daarbij het belang van de onderneming voorop. Even sparren kan soms al voldoende zijn om de juiste keuzes te maken en stappen te zetten.

Maar het begint met een goede basis. Daarom bieden wij ook verschillende pakketten aan, die jouw onderneming direct een goede arbeidsrechtelijke basis geven. Uiteraard geheel afgestemd op jouw bedrijfsvoering. Kortom, wij staan voor je klaar en werken graag met je samen.

Arbeidsrecht voor werknemers

Als werknemer ben je waarschijnlijk niet (goed) bekend met de regels van het arbeidsrecht en jouw rechten en plichten. Terwijl dat wel wenselijk is. Je positie bij jouw werkgever kan om verschillende redenen onder druk komen te staan. En dan wil je natuurlijk precies weten wat je juridische positie is. Wat de mogelijkheden zijn in de betreffende situatie, maar bovenal waar je recht op hebt. Je werkgever weet het ongetwijfeld mooi te presenteren, maar is het wel in jouw voordeel? En is er daadwerkelijk geen andere mogelijkheid? Een juridische controle geeft antwoord op deze vragen. Wij begrijpen dat je geen keuzes wilt maken zonder goed geïnformeerd te zijn. Wat zijn je rechten, plichten en mogelijkheden als je bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst wordt aangeboden? Een reorganisatie gaande is? Of een verbetertraject krijgt voorgelegd?

Wij adviseren je snel, duidelijk en op een persoonlijke manier, over alle aspecten van het arbeidsrecht waar je als werknemer mee in aanraking komt.

De advocaten van Stellicher kennen het arbeidsrecht en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij weten binnen de juridische kaders creatieve en praktische oplossingen te vinden, met bijzondere aandacht voor persoonlijke- en onderliggende belangen. Wij helpen je navigeren tussen de feitelijke situatie en de juridische mogelijkheden, om samen met jou tot het beste resultaat te komen.

CREATIEVE EN
Praktische
Oplossingen

Onze arbeidsrechtpakketten

Goed begonnen is half gewonnen. Dat geldt ook voor geschillen in de arbeidsrelatie. Als bij aanvang van het dienstverband afspraken goed, volledig en juridisch juist zijn vastgelegd in de arbeidsovereenkomst,  zal deze in heel veel verschillende situaties uitkomst bieden. Een goede basis is onmisbaar voor ondernemers met personeel.

Basis

€ 995 / eenmalig
Neem contact op
Kennismaking bij jou op locatie
Model arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
Model arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Meer informatie
Aanbevolen

Premium

€ 1295 / eenmalig
Neem contact op
Kennismaking bij jou op locatie
Model arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
Model arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Model vaststellingsovereenkomst / beëindiging met wederzijds goedvinden
Meer informatie

Deluxe

€ 1495 / eenmalig
Neem contact op
Kennismaking bij jou op locatie
Model arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
Motivering concurrentiebeding en relatiebeding
Model arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Model vaststellingsovereenkomst / beëindiging met wederzijds goedvinden
Meer informatie

Losse documenten

Een juridisch basisdocument. Goed, volledig en juridisch juist. Voor jou op maat gemaakt.

Vaststellingsovereenkomst

€ 350 / Eenmalig
Neem contact op

Arbeidsvoorwaarden reglement / bedrijfsreglement

€ 1000 / Eenmalig
Neem contact op