Advocaten met ideeën over Familie- & Erfrecht

Familie- en erfrecht gaat over de juridische vraagstukken die jou in je persoonlijk leven raken. Van het beëindigen van een relatie of huwelijk tot de afwikkeling van het testament als een naaste is overleden. In zo'n situatie wil je kunnen vertrouwen op ervaren experts, die je zorgen uit handen nemen en opkomen voor jouw belangen. De advocaten van Stellicher, gespecialiseerd in het familie- en erfrecht, staan je graag bij.

Familie- & Erfrecht

Ga je scheiden of uit elkaar, dan is het fijn om een ervaren specialist naast je te hebben staan. Eén die je helpt bij het regelen van de zaken voor de toekomst, de kinderen en je onderneming of aandelen. Van advies over alimentatie, het ouderschapsplan en het opstellen van een echtscheidingsconvenant tot bemiddeling of een second opinion: de familierechtadvocaten van Stellicher stellen jouw wensen centraal.

Problemen of geschillen over de verdeling van een erfenis kunnen de emoties hoog doen oplopen. Omdat je aanspraak wil maken op uw legitieme portie als kind. Of omdat je ontevreden bent over de benoemde executeur. Met bijstand van een ervaren erfrechtadvocaat zorg je ervoor dat een nalatenschap goed wordt afgewikkeld.  De erfrechtadvocaten van Stellicher bewaken jouw positie zo goed mogelijk, of dit nu in een overlegsituatie is of tijdens een procedure.

Uit de praktijk: partner- en kinderalimentatie

Een ondernemer moest na zijn echtscheiding een hoge partner- en kinderalimentatie betalen. Door de crisis kon hij de vastgelegde maandelijkse financiële bijdrage uit het echtscheidingsconvenant niet meer opbrengen. In de procedure bij de rechtbank kreeg hij geen gelijk, ondanks de onderbouwing van de financiële situatie. Daarom heeft Stellicher, samen met de ondernemer en zijn financieel adviseur, nogmaals naar zijn situatie gekeken. We hebben de jaarcijfers en stukken doorgenomen en de situatie opnieuw in kaart gebracht. De onderneming bleek er op papier goed voor te staan, maar de kasstromen waren nihil. We besloten in hoger beroep te gaan. De zitting duurde lang en was zwaar. Toch gaf het hof ons gelijk en verlaagde de partneralimentatie met 70%. Het goede nieuws vertellen aan de cliënt, daar doen we het voor.

Meer ideeën over Scheiding & Mediation of Erfenis & Bewind

Het idee
Eerlijke partner-
& kinderalimentatie