Advocaten met ideeën over Ondernemingsrecht

Als ondernemer of DGA sluit je met grote regelmaat contracten. Ook kan je te maken krijgen met het (her)structureren van vennootschappen of groepsstructuren. Of met een zakelijk conflict. De ervaren advocaten ondernemingsrecht van Stellicher staan je bij op alle voor jou als ondernemer belangrijke gebieden.

Ondernemingsrecht

Stellicher advocaten helpt je graag vooruit. Of het nu gaat om het opstellen van overeenkomsten, het oplossen van problemen bij de uitvoering van van die overeenkomsten of financieringsproblematiek: we staan voor je klaar. Ook adviseren we je tijdens een overname, bij een participatie in ondernemingen, aandeelhoudersgeschillen of wanneer je onderneming in moeilijkheden komt.

Een faillissement voorkomen

Een dochteronderneming van het concern staat op de rand van een faillissement, terwijl de holding nog een aanzienlijk bedrag van deze onderneming te vorderen heeft. Dat vraagt om een creatieve oplossing van Stellicher advocaten. Op basis van de gevonden mogelijkheden in de financieringsdocumentatie zorgden wij dat de vordering op de moeder grotendeels werd terugbetaald, met de schuldeisers regelingen zijn getroffen én dat de dochtermaatschappij werd ontbonden. Daarmee werd een faillissement voorkomen, op rechtmatige wijze.

Het idee
Een faillissement
voorkomen