Stellicher is altijd op zoek naar talent

Werken bij Stellicher, dat is werken in een team van ijzersterke juridische specialisten. Die houden van rendement, van scherpte, korte lijnen en duidelijke taal. Omdat we geloven dat we daarmee ons hoogste doel bereiken: tevreden cliënten.

Wat wij jou bieden

Ruimte

Ruimte waarin je jouw eigen ideeën vormgeeft en realiteit maakt.

Groei

Ruime doorgroeimogelijkheden binnen Stellicher advocaten, met mogelijkheid tot instap in het partnerprogramma.

Sfeer

Een stimulerende en informele werksfeer. Gezamenlijke lunches, uitjes, het sfeervolle pand en de uitstekende ligging (naast het Sonsbeekpark en dicht bij het centrum van Arnhem) dragen hier natuurlijk aan bij.

Geluk

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede balans tussen werk en privé.

Stellicher zoekt advocaten

Wat betekent het om advocaat te zijn bij Stellicher?

Stellicher advocaten zijn anders dan andere advocaten. Het zijn stuk voor stuk ijzersterke juridische specialisten mét iets extra’s. Een creatieve kijk op elke zaak. Dat maakt namelijk altijd het verschil. Oplossingen zien waar anderen die niet zien. Kijk je mee?

Openstaande vacatures

Lees hieronder de openstaande vacatures van Stellicher advocaten in Arnhem.

Toon alles

ADVOCAAT MEDEWERKER CIVIEL VASTGOED Ben jij minimaal gevorderd advocaat stagiair, en wil jij, samen met ons, de praktijk Civiel vastgoed verder opbouwen? Wij gaan graag die uitdaging met jou aan.

Lees meer

JURIDISCH SECRETARESSE / PERSONAL ASSISTANT Ben jij die spin in het web en houd jij van het bieden van structuur? Zoek jij een dynamische functie waarbij jij te allen tijde het overzicht kan behouden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Lees meer

Wij bieden een stageplek aan studenten die zich in de eindfase van hun universitaire studie Nederlands Recht bevinden.

Lees meer