Rechtsgebieden

Stellicher advocaten zijn advocaten met meer dan alleen kennis van de wet.
Onze visie? Advocatuur is een probleemoplossend vak en dus een ambacht waarin creativiteit onmisbaar is. Stellicher advocaten hebben het vermogen om in het woord van de wet doorslaggevende oplossingen te zien.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht gaat over alle vraagstukken die verband houden met werken. Van arbeidsconflict tot reorganisatie, over bijvoorbeeld kwesties als concurrentiebeding of ontslagvergoeding.

Lees verder

Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Letselschade

U bent gewond geraakt door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval, of uw werknemer raakt arbeidsongeschikt door een verkeers- of bedrijfsongeval. Dan komt er veel op u af. Wij staan u bij Stellicher bij om weer grip te krijgen. Slachtoffers staan we bij om hun leven -op kosten van de aansprakelijke- zoveel mogelijk terug en hun resterende schade vergoed te krijgen. Werkgevers kunnen we bijstaan bij de aansprakelijkheidsvraag, waarbij we ook nagaan welke eigen verzekeringen aangesproken kunnen worden. Voor advies over de mogelijkheden om de gemaakte loon- en re-integratiekosten op de aansprakelijke derde te verhalen bent u bij ons ook al jaren aan het juiste adres.

Lees verder

Ondernemingsrecht

Als ondernemer of DGA contracteert u met grote regelmaat en kunt u te maken krijgen met het (her)structureren van vennootschappen of groepsstructuren. Op alle voor u als ondernemer belangrijke gebieden staan de ondernemingsrechtadvocaten van Stellicher u bij.

Lees verder

Vastgoed & Omgeving

Iedereen heeft te maken met vraagstukken over vastgoed en huisvesting. Van bedrijfsruimte of winkel tot woning. De advocaten van Stellicher, gespecialiseerd in vastgoed, adviseren en staan u bij.

Lees verder

Familie- & Erfrecht

Familie- en erfrecht gaat over de juridische vraagstukken die u in uw persoonlijke leven raken. Van het beëindigen van een relatie of huwelijk tot de afwikkeling van het testament wanneer een naaste overlijdt.

Lees verder

Privacy, IE & ICT

Van een intern en extern privacybeleid dat AVG-proof is tot de juiste verwerking van persoonsgegevens. En van de bescherming van uw merk tot goed functionerende ICT-oplossingen. Het team van Stellicher advocaten staat u bij op dit belangrijke gebied.

Lees verder

German Desk

De German Desk van Stellicher begeleidt Nederlandse en Duitse ondernemers die in het buurland zaken (gaan) doen. Met jarenlange ervaring met de (handels)tradities, normen en gebruiken van beide landen zorgt Stellicher dat u meteen thuis bent op de Duitse markt.

Lees verder

Rechtsgebieden registratie

Onze advocaten zijn verplicht zich op één of meerdere hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten te registreren. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees verder

De beste oplossing

Stellicher advocaten is het advocatenkantoor voor ondernemers. Vanuit Arnhem staan we u bij met praktisch advies en juridische procedures. Vanuit jaren aan kennis en expertise gaan we voor de oplossing die past bij uw kwestie, samen.

Ondernemers kiezen Stellicher Advocaten

IJzersterke juridische specialisten
Het vermogen om in het woord van de wet doorslaggevende oplossingen te zien
Oog voor de ondernemersspecifieke kwesties binnen de rechtsgebieden

Contact of vragen?

Wij staan u graag te woord. Via mail, telefoon of bij ons op kantoor.
Het kantoor van Stellicher advocaten is gevestigd in Arnhem.