Advocaten met ideeën over Zakendoen in Duitsland

De German Desk van Stellicher begeleidt Nederlandse en Duitse ondernemers die in het buurland zaken (gaan) doen. Met onze jarenlange ervaring met de (handels)tradities, cultuur en gebruiken van beide landen zorgt Stellicher ervoor dat je je meteen thuis voelt aan de andere kant van de grens.

German Desk

Ondernemen in Duitsland geeft een nieuwe dimensie aan zakendoen. Duitsland en Nederland hebben andere handelstradities en kennen verschillende rechtssystemen. Ook is de zakelijke cultuur in Duitsland anders dan in Nederland. Onze German Desk helpt je met heldere en praktische adviezen de grens over. Ook als je een geschil krijgt staan we voor je klaar. Stellicher heeft een uitgebreid netwerk van notarissen, belastingadviseurs en Duitse advocaten waarmee we nauw samenwerken in zaken waarin Duits recht speelt.

Wouter Timmermans is bij Stellicher het centraal aanspreekpunt van de German Desk.  Hij is als advocaat (en zelfstandig ondernemer) werkzaam geweest in Duitsland. Tevens is hij voorzitter van Stichting Duits-Nederlandse Businessclub Gelderland. Wouter heeft daarmee jarenlange ervaring met de handelstradities, normen en gebruiken van zowel Duitsland als Nederland.

Net even anders

Hoewel Duitsland al jarenlang exportland nummer 1 is, vergt ondernemen in Duitsland op sommige gebieden net even een andere aanpak dan zakendoen in Nederland. Laat je niet verrassen. Laat je (tijdig) adviseren door de specialisten van Stellicher advocaten!

Gaat u
de grens
over?