Advocaten met ideeën over Vastgoed & Omgevingsrecht

Iedereen krijgt een keer te maken met juridische vraagstukken over vastgoed, huisvesting of het omgevingsrecht. Daarbij kan het om een bedrijfspand of winkel gaan, maar ook om een woning. Jouw belangen als eigenaar, ontwikkelaar of gebruiker, als huurder of verhuurder, verschillen per situatie. Bovendien gaat het vaak om lange termijnen. Dit maakt dat je maatwerk nodig hebt. De advocaten van Stellicher, gespecialiseerd in vastgoed en omgevingsrecht, adviseren je graag en staan je bij in trajecten en procedures.

Vastgoed- & Omgevingsrecht

Gedegen kennis en pragmatisch advies over aan- en verkoop, huur en verhuur, het omgevingsrecht en de lasten en beperkingen die aan vastgoed verbonden zijn. De advocaten van Stellicher zijn al decennialang vertrouwd partner van ondernemers in de recreatiesector. Wij adviseren over de exploitatie en inrichting van een recreatieonderneming, de (her)ontwikkeling van parken, het opstellen van maatwerkcontracten bij exploitatieopzet en het doorbelasten van kosten.

Vernieuwend exploitatiemodel

Een recreatieondernemer vroeg ons te adviseren over een nieuw exploitatiemodel en daarvoor de contracten op te stellen. Stellicher heeft hiervoor zowel de commerciële belangen van de recreatieondernemer met oog voor lange termijn, als ook de individuele belangen van haar vele recreanten juridisch vormgegeven. Een vernieuwende aanpak binnen de recreatiesector, die goed blijkt aan te sluiten bij de behoefte aan zekerheid van de particuliere recreant.

Meer ideeën over Vastgoed & Recreatie

Het idee
Vernieuwend
exploitatiemodel

Onze vastgoedpakketten

Een bestemmingsplancheck voorkomt verrassingen achteraf. Heb jij koop-, verbouw- of herstructureringsplannen? Dan helpt een bestemmingsplancheck je bij de keuze qua aankoop of planontwikkeling. Tevens ben je daardoor in staat reële verwachtingen voor jezelf en anderen te scheppen als het gaat om de (ontwikkelings)mogelijkheden van het perceel/pand. Zo ook qua tijd, kosten en slagingskansen van het project.

Bestemmingsplancheck

Wat zijn de (on)mogelijkheden binnen het bestemmingsplan?

€ 849 / eenmalig
Neem contact op
Binnen 2 werkdagen een memo over de bouw- en gebruiksmogelijkheden van een locatie (wat mag wel/niet volgens het bestemmingsplan)