Advocaten met ideeën over Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Letselschade

U bent gewond geraakt door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval, of uw werknemer raakt arbeidsongeschikt door een verkeers- of bedrijfsongeval. Dan komt er veel op u af. Wij staan u bij Stellicher bij om weer grip te krijgen. Slachtoffers staan we bij om hun leven -op kosten van de aansprakelijke- zoveel mogelijk terug te krijgen en hun resterende schade vergoed te krijgen. Werkgevers kunnen we bijstaan bij de aansprakelijkheidsvraag, waarbij we ook nagaan welke eigen verzekering(en) aangesproken kunnen worden. Voor advies over de mogelijkheden om de gemaakte loon- en re-integratiekosten op de aansprakelijke derde te verhalen bent u bij ons ook al jaren aan het juiste adres.

Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Letselschade

Bij schade of letsel speelt de verzekering vaak een grote rol. Was je verzekerd? Keert je eigen verzekering of de verzekeraar van de tegenpartij uit? Stellicher onderzoekt de claim, informeert en adviseert. Gaan we onderhandelen of procederen? Op basis van de juiste informatie bepalen we samen met jou de strategie.

Reageren in plaats van procederen

Een werkgever deed een beroep op zijn verzekering omdat een werknemer een claim indiende. De boodschap van de verzekeraar? U bent te laat. Daarmee hing de werkgever een groot financieel risico boven het hoofd. Zou daar een procedure bijkomen, met bijbehorende kosten, dan was het financieel belang helemaal groot. In plaats van te gaan procederen belde Stellicher advocaten de verzekeraar en vroeg om een inhoudelijke reactie. Van professional tot professional. Met resultaat! De werkgever mocht alsnog de gevraagde gegevens doorgeven, waarna de verzekeraar de zaak zou beoordelen. Met dekking van de claim als gevolg. Opgelost!

idee
reageren in plaats
van procederen