Wat doen we

Stellicher advocaten zijn advocaten met meer dan alleen kennis van de wet.
Onze visie? Advocatuur is een probleemoplossend vak en dus een ambacht waarin creativiteit onmisbaar is. Stellicher advocaten hebben het vermogen om in het woord van de wet doorslaggevende oplossingen te zien.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht gaat over alle vraagstukken die verband houden met werken. Van arbeidsconflict tot reorganisatie, over bijvoorbeeld kwesties als concurrentiebeding of ontslagvergoeding.

Lees verder

Aansprakelijkheid, Verzekeringen en Letselschade

Fouten veroorzaken schade. Schade voor u als ondernemer bijvoorbeeld, omdat u zelf letsel oploopt of een werknemer een ongeval krijgt. Bij schade hoort aansprakelijkheid en verzekering. Wie maakte de fout, wie is aansprakelijk en bent u ertegen verzekerd? Stellicher staat u bij. 

Lees verder

Ondernemingsrecht

Als ondernemer of DGA contracteert u met grote regelmaat en kunt u te maken krijgen met het (her)structureren van vennootschappen of groepsstructuren. Op alle voor u als ondernemer belangrijke gebieden staan de ondernemingsrechtadvocaten van Stellicher u bij.

Lees verder

Vastgoed & Omgeving

Iedereen heeft te maken met vraagstukken over vastgoed en huisvesting. Van bedrijfsruimte of winkel tot woning. De advocaten van Stellicher, gespecialiseerd in vastgoed, adviseren en staan u bij.

Lees verder

Personen- en Familierecht

Het beëindigen van een relatie of huwelijk brengt veranderingen met zich mee. Zaken die u moet regelen. Voor uw toekomst, uw kinderen en wellicht uw onderneming of aandelen.

Lees verder