Advocaat arbeidsrecht

Mr. P.M.J. Nijboer
Pauline
p.nijboer@stellicher.nl
Neem contact op

Over Pauline

Pauline houdt van research. Van grondig onderzoek en gedegen juridische kennis. De beste oplossing aanbieden. En dat is niet altijd de meest voor de hand liggende. Praktisch te werk gaan, soms buiten de geijkte paden, maar altijd naar tevredenheid van de cliënt.

Van ontslagen en reorganisaties tot het opstellen van de daarbij behorende overeenkomsten. Pauline Nijboer geeft juridische begeleiding en ondersteuning vanaf de constatering van het probleem tot en met de gang naar de rechter.  

Snel kunnen schakelen in een dynamische wereld. Kritisch blijven en strijden voor het beste resultaat, met altijd het welzijn van haar cliënt in het oog. Betrokken en vindingrijk. Dat is Pauline.

Specialisaties

 • Individueel arbeidsrecht

  Het individueel arbeidsrecht gaat over alle vragen en aspecten met betrekking tot deze relatie. De advocaten van Stellicher zorgen voor sluitende overeenkomsten en arbeidsvoorwaardenreglementen.

  Lees verder over: 'Individueel arbeidsrecht'

 • Collectief arbeidsrecht

  Komen uw werknemers in aanraking voor een vergoeding? En wat zijn de do’s en dont’s bij overgang van onderneming? Wat hoort er in een sociaal plan en wat kan ik verwachten van een ontslagadviescommissie? De specialisten van Stellicher staan u bij.

  Lees verder over: 'Collectief arbeidsrecht'

 • Bijzondere bedingen

  Bijzondere bedingen zijn regels die u oplegt aan uw medewerkers, die gelden zowel tijdens als na het dienstverband. Over bijvoorbeeld de proeftijd, nevenwerkzaamheden, studiekosten, geheimhouding en het werken bij concurrenten. Stellicher adviseert en staat u bij.

  Lees verder over: 'Bijzondere bedingen'

Meer Arbeidsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag, maar u kunt ook bellen naar (026) 3 777 216

Mr. P.M.J. Nijboer
Pauline