Advocaat Ondernemingsrecht

Mr. M. Vos
Moniek
(06) 57 71 11 77
Neem contact op

Over Moniek

Moniek houdt van de juridische puzzel. Oplossingen vinden en een praktische werkwijze. Tot het uiterste gaan met een tevreden cliënt als resultaat. Snel een weg vinden in complexe (juridische) problematiek met een creatieve denkwijze.

Moniek Vos houdt zich bezig met alle facetten van het ondernemingsrecht. Overzicht houden. Hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en altijd de (financiële) gevolgen voor de cliënt in het oog. Van analyse tot oplossing, van zakelijk tot persoonlijk belang. De ondernemer voorop.

Enthousiast en gedreven. Moniek staat de ondernemer bij in goede en slechte tijden. Kennis vergaren en praktisch handelen. Met een positief resultaat. De cliënt ruimte geven zijn passie te beoefenen: ondernemen. Een jurist met brede interesse. Betrokken. Dat is Moniek.

 

Specialisaties

 • Geschillen binnen de onderneming

  Aandeelhouders, bestuurders, commissarissen en de onderneming hebben niet altijd dezelfde belangen. Soms zorgt dat voor discussies, geschillen of zelfs een ontvlechting.  Stellicher advocaten adviseert en begeleidt u daarbij.

  Lees verder over: 'Geschillen binnen de onderneming'

 • Bedrijven in moeilijkheden

  Is uw bedrijf in financiële moeilijkheden, dan staan de insolventie-experts van Stellicher advocaten u bij. Met jarenlange ervaring, als curator én als adviseur van stakeholders.

  Lees verder over: 'Bedrijven in moeilijkheden'

 • Handelscontracten en mededinging

  Dagelijks maken ondernemers afspraken. In Nederland geldt het beginsel van contractsvrijheid: in principe mag u iedere afspraak maken die u wilt. Er zijn echter wettelijke beperkingen. Stellicher advocaten begeleidt en adviseert ondernemers bij de onderhandelingen en het schriftelijk vastleggen van -rechtsgeldige- afspraken.

  Lees verder over: 'Handelscontracten en mededingen'

Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB
.pdf, max. 10 MB

Mr. M. Vos
Moniek