Over Stellicher

Over Stellicher advocaten

Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Wij staan u bij met praktisch advies en juridische procedures. Omdat we persoonlijk contact en creativiteit belangrijk vinden, bieden we maatwerk; geen standaardoplossingen. Wij zien oplossingen waar anderen die niet zien. Dat doen we met veel kennis, expertise en plezier. Dat maakt het verschil. 

Onze mensen

Medewerkers van Stellicher zijn anders. Stuk voor stuk ijzersterke juridische specialisten, mét iets extra's. En dat is een creatieve kijk. Creatief kunnen denken maakt namelijk altijd het verschil. Onze medewerkers zien oplossingen waar anderen die niet (direct) zien.

Ontmoet het team

Onze rechtsgebieden

Stellicher ondersteunt (ondernemers)cliënten op het gebied van Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Vastgoed, Personen- & Familierecht en Aansprakelijkheid, Verzekeringen & Letselschade.

Bekijk wat we doen

Voorwaarden & reglementen

Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Heeft u een klacht over onze dienstverlening, dan bespreken we dat graag met u. Daarvoor verwijzen wij u naar de door ons gehanteerde klachtenregeling. 

Lees meer