Advocaat ondernemingsrecht

Mr. J.J.P.T. van Summeren
Jolanda
(06) 10 17 53 91
Neem contact op

Over Jolanda

Jolanda houdt van overzicht. Met een helikopterview bekijkt ze elk onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Vraagstukken bedenken die anders zijn dan anders. Daar wordt Jolanda enthousiast van. Tevreden cliënten en altijd tot het uiterste gaan.

Algemene voorwaarden en contracten opstellen, incasso’s versus zekerheden. Jolanda specialiseert zich in ondernemings- en insolventierecht. Complexe vraagstukken beantwoorden en overleg plegen.

Heldere communicatie en snel resultaat; dat zeggen cliënten over Jolanda. De gevarieerdheid van de theorie en de oplossingen in de praktijk. Uitdaging. Want waar een wil is een weg. Dat is Jolanda.    

Specialisaties

  • Bedrijven in moeilijkheden

    Is uw bedrijf in financiële moeilijkheden, dan staan de insolventie-experts van Stellicher advocaten u bij. Met jarenlange ervaring, als curator én als adviseur van stakeholders.

    Lees verder over: 'Bedrijven in moeilijkheden'

  • Handelscontracten en mededinging

    Dagelijks maken ondernemers afspraken. In Nederland geldt het beginsel van contractsvrijheid: in principe mag u iedere afspraak maken die u wilt. Er zijn echter wettelijke beperkingen. Stellicher advocaten begeleidt en adviseert ondernemers bij de onderhandelingen en het schriftelijk vastleggen van -rechtsgeldige- afspraken.

    Lees verder over: 'Handelscontracten en mededingen'

Specialisatievereniging

JIRA, Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten
Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

Mr. J.J.P.T. van Summeren
Jolanda