Advocaat ondernemingsrecht

Mr. J.J.P.T. van Summeren
Jolanda
(06) 10 17 53 91
Neem contact op

Over Jolanda

Jolanda houdt van overzicht. Met een helikopterview bekijkt ze elk onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Vraagstukken bedenken en oplossingen vinden die anders zijn dan anders. Daar wordt Jolanda enthousiast van. Tevreden cliënten en altijd tot het uiterste gaan.

Het liefst houdt Jolanda zich bezig met complexe vraagstukken op het grensvlak van het insolventierecht, erfrecht en huwelijksvermogensrecht. Zij staat de ondernemer bij wanneer privé en zakelijk door elkaar lopen. Ook geeft Jolanda advies over financiering en zekerheden en beslag- en executierecht.

Heldere en directe communicatie met een goed resultaat; dat zeggen cliënten over Jolanda. Denken buiten de gebaande paden. Geen uitdaging te groot. Want waar een wil is, is een weg. Dat is Jolanda.

Specialisaties

 • Bedrijven in moeilijkheden

  Is uw bedrijf in financiële moeilijkheden, dan staan de insolventie-experts van Stellicher advocaten u bij. Met jarenlange ervaring, als curator én als adviseur van stakeholders.

  Lees verder over: 'Bedrijven in moeilijkheden'

 • Financiering en zekerheden

  Uw onderneming heeft werkkapitaal nodig. Dat kan met een bankfinanciering of een marktfinanciering zoals private equity of crowdfunding. Stellicher advocaten staat u bij in het aangaan van een (her)financiering.

  Lees verder over: 'Financiering'

 • Second opinion

  U moet bij de afhandeling van uw zaak tevreden zijn over het eindresultaat. Het gaat immers over uw toekomst. Onze specialisten bekijken de juridische en financiële afhandeling van uw procedure of uw mediation traject. Rekening houdend met uw situatie en wensen. Onpartijdig en neutraal.

  Lees verder over: 'Second opinion'

 • Erfenissen

  Een dierbare is overleden. U bent erfgenaam, u meent aanspraak te kunnen maken op een erfenis. Stellicher advocaten helpt en ondersteunt bij de afwikkeling van het nalatenschap.

  Lees verder over: 'Erfenis en bewind'

Specialisatievereniging

JIRA, Vereniging Jonge Insolventierecht Advocaten
Meer Ondernemingsrechtadvocaten

Stuur een bericht of stel een vraag.

Mr. J.J.P.T. van Summeren
Jolanda